Välkommen till hamster- och gerbilcertutställning i Sköldinge söndag 30/6!


Domare är:
Ann-Charlotte Ling (dvärghamster & gerbiler alla arter)
Sebastian Mårtensson (guldhamster)
My Ling (Pet-/barnklass)
(med reservation för domarändringar)


Incheck kl. 09:15-09:45
Bedömningarna börjar kl 10:00.
Grillning efter bedömningen är klar :-D
Plats: Parkgatan 8, 641 64 Sköldinge


Certutställningar skiljer sig mot vanliga utställningar på så vis att vi inte har några placeringar, utser BIS eller dylikt. Istället är detta bara en kvallitetsbedömning av din hamster/gerbil för att få möjlighet att samla cert (standardklass) och stjärnor (pet/barnklass) eller helt enkelt bara ställa ut för att få en kvalitetsbedömning innan parning.


Utställningsavgiften är därför lägre för dessa utställningar: 30 kr/djur i standardklass och 20 kr/djur i pet-/barnklass.


I slutet av dagen kommer vi att grilla och umgås lite - om man kan och vill, förstås. Man kan ta med sig eget att grilla eller så kommer det att finnas möjlighet att förbeställa grillspett med sallad, bröd och dricka (läsk eller vatten) för 85 kr/portion för vuxna och 50 kr/portion för barn.


Meddela ev. allergier/matpreferenser vid förbeställningen som ni mejlar till lotta@geishas.se senast sista anmälningsdagen; onsdagen den 26/6.


OBS! Med anledning av att ohyra har hittats hos hamstrar i föreningen förordar vi att man följer SVA:s rekommendationer gällande karantän, dvs två månader efter avslutad behandling bör man undvika utställningar etc.