Anmälan

Hamstrarna ska anmälas på förhand till utställningen, i inbjudan finns information om vilka klasser som finns och vem som tar emot anmälningarna. Anmälningsavgiften ska betalas på plats (jämna kontanter eller swish) i samband med incheckningen. För att anmäla ska man vara medlem i föreningen och anmälan sker via vårt digitala anmälningssystem när anmälan är öppen.

 

Det går även bra för icke-medlemmar att testa på att ställa ut! Då skickar man sin anmälan till ordforande@dvarghamster.se innan anmälningstiden löpt ut. Viktigt är att skicka med namn, färg, födelsedatum och regnummer på hamstrarna.

 

Om hamstern inte är registrerad i stamboken så ska det göras vid anmälan. Då fyller man i "Under reg" när man anmäler till utställningen och registrerar sedan hamstern i stamboken. Man fyller i så mycket som man vet om hamstern, om man inte vet exakt när den är född så får man uppskatta ett födelsedatum. När det gäller rysk vintervit och campbells är kraven större, de måste vara från rena linjer. Alla hamstrar som är registerade i vår stambok får vara med, är hamstern inte registrerad måste den uppfylla kraven för att kunna skrivas in i stamboken.