Anmälan

Hamstrarna ska anmälas på förhand till utställningen. I inbjudan finns information om vilka klasser som finns och vem som tar emot anmälningarna. Anmälningsavgiften ska betalas i förskott. För att anmäla ska man vara medlem i föreningen och anmälan sker via vårt digitala anmälningssystem när anmälan är öppen.

Tänk på att det kan bli förändringar vad gäller domare.


Utställningsavgiften betalas in samtidigt som er anmälan eller senast sista anmälningsdagen via Swish 1231550342 eller bankgiro 5222-5463. Glöm inte att ange hamsterägarens namn (alltså det namn som står i katalogen/i registreringen), utställning och datum.

 

Det går även bra för icke-medlemmar att prova på att ställa ut! Även här sker anmälan via anmälningssystemet. 

OBS! Det går inte att provställa på SM.

Om hamstern inte är registrerad i stamboken så ska det göras vid anmälan. Då fyller man i "Under reg" när man anmäler till utställningen och registrerar sedan hamstern i stamboken. Man fyller i så mycket som man vet om hamstern. Om man inte vet exakt när den är född så får man uppskatta ett födelsedatum. När det gäller rysk vintervit och Campbells är kraven större, de måste vara från rena linjer. Alla hamstrar som är registerade i vår stambok får vara med. Är hamstern inte registrerad måste den uppfylla kraven för att kunna skrivas in i stamboken.

 

Tillgänglighet för funktionshindrade med t ex rullstol eller liknande:


Rent generellt försöker vi alltid hitta lokaler som är tillgängliga för alla men i och med att många lokaler inte tar in djur så blir också utbudet tyvärr begränsat. När det gäller utställningen i Älvängen 9/11 är tillgängligheten god. För Kumla 30/11 är tillgängligheten tyvärr dålig, lokalen ligger i en källarvåning utan hiss.