Bli medlem hos oss

Vad ingår i medlemskapet?

I medlemskapet ingår förutom ditt medlemskap i vår förening även tillgång till vår stambok. Du anmäler om konto i samband med inbetalt medlemskap. Observera att det kan ta upp till två veckor efter att pengarna kommit in på vårt bankgiro innan du får access till ditt konto.

I vår förening registrerar du alla dina djur kostnadsfritt. Du lägger själv in djuren i vår datoriserade stambok och får sedan stamtavlorna skickade till din mail i pdf-format så du själv kan skriva ut och skriva under.

Om du inte har möjlighet att skriva ut dina stamtavlor kan du beställa dessa till självkostnadspris.

Du får göra tio registreringar gratis, därefter kostar det 25 kr per registrering. Hamstrar från uppfödare som inte är registrerade i en förening får ha enkelnamn utan prefix, max tolv bokstäver. Hamstrar från uppfödare registrerade i en annan förening i Sverige eller utomlands skall ha sina prefix och sitt fullständiga namn i stamboken.

Bli medlem

Bli medlem genom att skicka in följande uppgifter till föreningens kassör på iopheim@live.se

Namn:

Personnummer:

Adress:

Telefon:

E-post:

Betala sedan in till vårt bankgiro 5222-5463 eller Swish 1231550342.

Aktuella priser och avgifter.

I vår förening har vi ingen medlemstidning. Vi har istället en Facebooksida där man kan diskutera allt och ingenting.

Välkommen som medlem hos oss!